Sumoll

Celebracions i esdeveniments

scroll

Moments
fets a mida

Les celebracions són instants únics que marquen les nostres vides de manera significativa i ens donen l'oportunitat de compartir amb els nostres, una ocasió especial. Al Sumoll volem que cada una sigui inoblidable i que romangui com un record perdurable en el temps.

Creem experiències a mida i personalitzades i t’assessorem i gestionem el que necessitis per a una vetllada especial, cuidant fins al mínim detall.

Multiespais fins a 300 persones

La masia on està ubicat el Sumoll, està formada per tot tipus d’espais que s’adapten a la necessitat de cada esdeveniment i a les persones que hi assisteixen perque l'esperiència sigui tot un èxit.

Disposa d'un menjador central d'estil modernista català, un menjador anexa amb vistes a les vinyes, una espaiosa terrassa d'estiu, la sala Cap de Trons per a un events amb grups més reduïts i una zona exterior polivalent a l'entrada de la masía. El parking privat dona accés a totes les zones.

En la part del backoffice, la cuina del restaurant està preparada per elaborar tota mena de menjar i per tota classe d'alimentació i al·lèrgies, i escalar-ho al nombre de persones assistents per tal que hi hagi una perfecta sincronització en l'àpat o aperitiu.

També disposem d'un ampli celler amb vins de moltes D.O. i, si voleu, podeu seleccionar vins i caves del celler Ferré i Catasús ubicat a la mateixa masia, com el Compta Ovelles, El Somiatruites, El Cap de Trons, l'Alat, Cava Ballbé, etc.

Sense 
sorpreses 

Gestionar esdeveniments és una tasca complexa que requereix una combinació de planificació meticulosa, coordinació eficient i capacitat per resoldre problemes de manera creativa.

L'equip del Sumoll t'ofereix l'experiència, la professionalitat i el saber fer que ens han proporcionat totes les celebracions realitzades.

Menús i carta