Loading

CLUB SUMOLL

Aprofita l’estiu i viu l’experiència del Club suMoll, la terrassa del nostre restaurant on oferim una sèrie de serveis i activitats refrescants per a l’estiu. Música en directe els divendres o la possibilitat de gaudir d’un còctel o aperitiu a la fresca les nits d’estiu. No us ho podeu perdre. Veniu i gaudiu de l’estiu a suMoll!

LA NOSTRA TERRASSA

Et suggerim que t’apropis al Club suMoll un divendres al vespre, podràs prendre un còctel amb aperitiu a la terrassa, sopar a un dels nostres menjadors i gaudir de la música en directe interpretada per artistes de casa que afinaran el piano, el saxo o la guitarra, així com les seves veus, per interpretar-te temes de Jazz, Blues, bossa nova… Al voltant de les 23 hores, els músics surten a la Terrassa del Club SuMoll on podràs acompanyar-los i continuar amb la nit de festa i d’espectacle amb unes postres, un cafè o amb un magnífic còctel.

MENÚ DEGUSTA

Les nits de divendres i dissabtes són les nits del Menú Degusta; quatre plats i unes postres d’alta qualitat gastronòmica i amb una exquisida presentació, que pots maridar amb una selecció de vins del nostre sommelier.
VEURE MENÚ DEGUSTA

CLUB SUMOLL MOLT MÉS QUE UNA TERRASSA

Recorda també que el Club SuMoll resta a la teva disposició per quan et vingui de gust venir a prendre un aperitiu o a fer unes tapes; disposem d’una carta variada i amb molta qualitat de la qual podràs escollir allò que vulguis i acompanyar-ho amb un vermut, un còctel, o bé amb qualsevol dels nostres vins i caves d’elaboració pròpia.

El Club suMoll és l’escenari ideal on preparar un còctel amb aperitiu de benvinguda si desitges celebrar algun esdeveniment; ja bé sigui una trobada d’empresa amb els teus clients o col·laboradors, o amb familiars i amistats. Entra en contacte amb nosaltres, planifiquem-ho junts i organitzem allò que et proposis.

EN DEFINITIVA…

El que t’oferim des del Club suMoll és un ambient jove, fresc i festiu, si afegeixes una bona companyia, et garantim l’experiència d’una vetllada única.

Aprofita i reserva hora per a la nostra terrassa des de principis de juliol fins ben entrat el mes d’octubre.

VIU L’ESTIU. VISCA L’ESTIU!