Loading

MODERNISME ENTRE VINYES

El modernisme va ser una explosió cultural de la Barcelona noucentista i les seves manifestacions es van expandir més enllà de l’àrea metropolitana.

Sumoll ofereix una gastronomia de qualitat, amb productes de proximitat i una oferta gastronòmica personal i arrelada a l’entorn en què ens trobem, en ple cor del Penedès. El restaurant està envoltat de les vinyes de Ferré i Catasús, que ofereixen els vins perfectes per maridar la nostra oferta gastronòmica. En els mesos de primavera / estiu podràs gaudir d’una meravellosa terrassa  “Club sumoll”.

LA MASÍA GUSTEMS

La Masia Gustems és un reflex de tradició i modernitat, tant la Masia com el seu contingut. La Masia recupera l’estil modernista que desprenia originalment amb un resultat fresc i atractiu on es troba el celler Ferré i Catasús i el Restaurant Sumoll.

OFERTA GASTRONÒMICA

Reformat l’any 2003, Sumoll s’ha convertit en un lloc en el qual les seves diverses opcions permeten gaudir d’un dinar o sopar en la intimitat, en el qual organitzar un esdeveniment o en el qual gaudir d’un tast de vins per a grups reduïts de persones.

Un espai modernista entre Vinyes per els teus Actes

Events d’Empresa, Recepcions, Festes privades, Tast, Maridatges, Congresos.
Parking privat gratuït, Multiespais, Capacitat màxima 300 persones.

El restaurant Sumoll està ubicat en una masia que respon a la identificació amb la cultura i gastronomia catalana, al cor del Penedès i envoltat per les vinyes que proporcionen els brous al celler Ferré Catasús, pertanyent a la família propietària de l’establiment. La personalitat del restaurant s’identifica amb un detall protagonista en tots els seus racons i una equilibrada carta dominada per la cuina mediterrània i catalana.

Direcció: Carretera de Sant Sadurní  a Vilafranca del Penedès, Km 8,
08792 La Granada, (Barcelona) España
Google Maps: Barcelona  >  La Granada _
Telèfon: 93 897 50 89

HORARI
DIUMENGE A DIMECRES DE 13H A 17H
DIJOUS A DISSABTE DE 13 A 17H / 20H A 24H
938 975 089