Loading

SOPART, GALA SOLIDÀRIA 2019

El SopArt, la primera edició de la gala solidària organitzada pel Grup Ferré de Restauració, va ser un èxit de participació i de recaptació que va tenir lloc al Restaurant suMoll de la Granada del Penedès.

LA NOSTRA RAÓ DE SER

El 14 de juny de 2019 va esdevenir una nit inoblidable amb la finalitat de recaptar fons pel programa Invulnerables i la Fundació Convent de Santa Clara de Sor Lucia Caram i en suport als més de 280 mil nens que a Catalunya es troben en risc de pobresa i d’exclusió social.

L’ESDEVENIMENT

L’equip del Sumoll va preparar un menú molt especial que combinava tradició amb modernitat, i també es va realitzar un fi de festa amb les actuacions d’en Natxo Tarrés, en Peyu, la cantant Beth Rodergas i l’actriu Itziar Castro. Tot l’espectacle va estar conduït per l’equip de la Segona Hora de RAC1 i amb una divertidíssima participació de l’actriu Anna Bertran fent de doble de Sor Lucía Caram i participant en una tómbola on es van sortejar, entre els assistents, productes obsequiats per empreses i entitats col·laboradoes que van voler contribuir en aquest esdeveniment sense ànim de lucre.

PADRINS I SOPARTISTES

Al llarg de tota la gala, els més de 200 comensals van poder gaudir de la companyia dels padrins i SopArtistes compromesos i entre els quals es trobaven: Pilar Rahola, Helena Rakòsnik, Artur Mas, Joel Joan, Xantal Llavina, Llucià Ferrer, Queco Novell, Anna Sahun, Mari Pau Huguet i Lluís Llach.

MENÚ SOPART

La Gala SopArt 2019 va esdevenir un èxit de participació i assistència gràcies també al menú que va ser creat i ideat per a l’ocasió per tot l’equip del Restaurant suMoll, que només tenia una única i clara vocació: la de delectar els paladars més exigents de tots els assistents a l’esdeveniment.

AGRAÏMENT

Des del Grup Ferré i el Restaurant suMoll, volem agrair molt especialment, l’esforç de totes les empreses col·laboradores que ens van oferir serveis i productes per tal que la vetllada esdevingués un èxit i que la recaptació pugués anar destinada a l’activitat solidària Invulnerables i la Fundació Convent de Santa Clara.

  • events
  • events
  • events
  • events
  • events
  • events
  • events